تهیه خامه صبحانه تازه

برای تهیه خامه تازه صبحانه باید از چه روشی استفاده کرد؟ خامه صبحانه خاصیتی مشابه با شیر را خواهد داشت؟ آیا خامه صبحانه تازه چربی کمتری را در اختیار دارد؟
عده ای از بانوان، دوست دارند که مواد خوراکی شیرینی چون خامه و پنیر را خودشان با ایجاد کمی خلاقیت در منزل تهیه نمایند.

برای تهیه خامه تازه، کافی است که مقداری کافی شیر را به مدت 15 الی 20 دقیقه در حالت جوش بگذارید و پس از آن اجازه دهید که شیر خنک شود و لایه چربی یا سرشیر ببندد. سرشیر را پس از سرد شدن درون یخچال گذاشته و پس از خارج ساختن با همزن خوب به هم بزنید.