علوفه بعضی دام ها با شکلات خارجی درست می شود

فواید شکلات تلخ
چه کسی آن لذیذ نفیس که شکلات است را دوست ندارد؟ هم کودکان و هم بزرگسالان از آن لذت می برند اما آیا می دانستید که شکلات تلخ چندین فواید سلامتی دارد؟
فواید شکلات تلخ

شکلات خارجی اسنیکرز  از دانه کاکائو به دست می آید و پودر کاکائو ماده اصلی سلامت در شکلات تلخ است و برخلاف شکلات شیری، شکلات تلخ حاوی مواد افزودنی قند بسیار کمی و لبنیات بسیار کمی است.

خواص بسیار جالب
حداقل غلظت 70 درصد کاکائو، شکلات تلخ را به محصولی سالم تبدیل می کند که دارای چندین فضیلت و خواص بسیار جالب است.

پودر کاکائو یک ماده کاملا طبیعی است که حاوی سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به بسیاری از غذاهای دیگر است که روزانه مصرف می شود.

آنتی اکسیدان ها از جمله فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ تاثیر مثبتی در جلوگیری از پیری زودرس سلول ها و همچنین در پیشگیری از برخی بیماری ها دارند.

 

فلاونوئیدها همچنین با محدود کردن تولید کلسترول بد در خون به کاهش فشار خون و حفظ سطح کلسترول خوب کمک می کنند.

شکلات خارجی اسنیکرز

این ماده همچنین به عروق خونی کمک می کند تا به خوبی گشاد شوند و در نتیجه از برخی بیماری های قلبی عروقی جلوگیری شود علاوه بر این، فلاونوئیدها به بدن کمک می کنند تا از انسولین به درستی استفاده کند که از بروز دیابت نوع 2 جلوگیری می کند.

شکلات تلخ همچنین سهم جالبی در پتاسیم، منیزیم، آهن و اسیدهای آمینه دارد که آن را به غذایی تبدیل می کند که به کاهش خستگی، دوره های استرس و حتی اضطراب کمک می کند.

هنگامی که توسط بدن جذب می شود، اسیدهای آمینه به این هورمون سلامتی که سروتونین است تبدیل می شود.

این هورمونی است که نقش یک انتقال دهنده عصبی آرام را دارد و به مبارزه با حالت های افسردگی موقت کمک می کند.

پودر کاکائو همچنین باعث ترشح اندورفین می شود، هورمونی که خلق و خو را تثبیت می کند و آرامش و راحتی را فراهم می کند.