پخش خامه سنتی پر چرب

خامه سنتی در اغلب شهر های ایران در طی مراحلی تهیه شده و به بازار مصرف کنندگان پخش میشود. این نوع خامه ها پر چرب بوده و مصرف زیاد آن توصیه نمیشود.
امروزه انواع خامه ها با کیفیت بالا در اغلب کارخانه های موجود در کلان شهر های ایران تهیه و تولید میشود، اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که هیچگاه این نوع خامه ها نمیتوانند جای خامه های محلی و طبیعی را بگیرند، زیرا این نوع لبنیات دارای خواص زیاد و در عین حال دارای بهترین طعم می باشند. ترکیب خامه و کشک مایع گوسفندی باعث تولید مزه عالی ای می شود.

پخش خامه سنتی

خامه های سنتی بعد از هر بار تهیه شدن به فروشگاه های مربوطه جهت فروش ارسال میشوند. این نوع خامه ها همانگونه که میدانید بیشترین طرفدار را داشته و قیمت آنها به نسبت خامه های پاستوریزه گرانتر است. لذا به همین دلیل فروشندگان از فروش آن بیشترین سود را بدست می آورند. این فروشگاه ها کشک مایع را هم به فروش می رسانند.